22.8.2013

Voihan paineet

Oltiin eilen Keinumäellä.

Me tehtiin sotasuunnitelma pe-ma väliselle ajalle. Huomenna on molemmilla vapaapäivä, ja Helillä vielä maanantaikin, niin on paljon aikaa saada asioita eteenpäin.


Perjantai:
  • kaikkien yläkerran huoneiden purku loppuun
Purku loppuun tarkoittaa käytännössä kaikkien ylimääräisten naulojen pois nyppimistä lattioista ja seinistä. Viimeisten tapettien irroitusta, ja vanhojen tiivisteiden pois repimistä esim. sisäovien väleistä. Tuleva toimisto on vielä aika alkutekijöissään, mutta huone on niin pieni, että sen purkamiseen ei pitäisi mennä kauhean kauaa.

Lauantai:
  • kipsilevytys (makkari ja toimisto)
  • selluvillat ovien sivuille
Vierashuone maalataan sellaisenaan, joten sinne ei tarvitse levytyksiä.

Sunnuntai:
  • Vierashuoneen maalaus (seinät ja uuni)
  • Listojen maalaus
Maanantai:
  • Keittiön purun aloitus
Maanantaina olisi siis tarkoitus siirtyä myös alakerran puolelle repimään. Virstanpylväs! (aina meinaan kirjoittaa virtsanpylväs - olis paljon raflaavampi) Uusi keittiö on tilattu, ja sitä varten pitäisi poistaa kaikki vanhat kaapit. Halleluja sanon minä. Ne on niin rämiä ja haisee, että en malta odottaa sitä hetkeä kun saan heittää ne ovesta ulos!

Viikonlopun jäljiltä meillä pitäisi olla yläkerran huoneet tapetointia, sähköjen vetoa, lattian maalausta ja listojen takaisinlaittoa lukuunottamatta aikalailla valmiit. Ei siis ollenkaan valmiit, mutta ainakin voiton puolella. Vähän.

Eilisilta vierähti mun osalta taas niitä perunäsäkkejä ovenkarmien väleistä repien. Pöli pöli pöli vaan silmiä ja korvia myöten. Loppujen lopuksi mä olin kuorrutettu ruskealla karvalla ja todella hienojakoisella pölyllä. Pöly tunkeutui myös maskin alle jonkin verran joten nyt yskittää.
Bonuksena, kun päätettiin n. klo 22 lopettaa rehkiminen, oli meidän vesijohdot päättäneet laskea kaikki paineet jonnekin ja lopettaa luovuttamasta meille vettä. Seisoin suihkukaapissa suu auki yltäpäältä shaibassa vain todetakseni, että ei, sieltä ei todellakaan tule vettä.
Me ei jääty sitten ihmettelemään asiaa sen kummemmin vaan hypättiin autoon ja ajettiin Sturenkadulle. Suihkuun.

Kunnallistekniikka, kuinka sinua odotankaan!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.