12.9.2013

Ensimmäinen kiire

Muutama päivä sitten oli ensimmäinen ilta, kun ei meinannut uni tulla osittain remontin takia.

Ystävämme naulat nätissä jonossa.

Kiire, tuo tähän asti poissa pysynyt asia, alkaa saavuttaa meitä. Ennen kuin voidaan laittaa sähköt meidän tulee kitata, hioa, maalata seiniä, maalata lattiat, ja tapetoida sekä toimistossa, että vierashuoneessa. Sähköt tullaan laittamaan meidän faijan toimesta syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Jaiks.Kun lattiamaali kuivuu noin viikon ajan yläkerrassa, meidän tulee sillä aikaa purkaa keittiön vanhat kaapit, poistaa pinkopahvit, maalata sen jälkeen seinät, ja tapetoitavat seinät. Myös katto ja lattia pitäisi maalata. Tämä keittiössä siis. Kun yläkerran lattiat on kuivat, alkaa siellä tapetointi.

Eilen tehtiin toimiston eteen töitä. Käytännössä kitattiin, ja tasoitettiin.
Heli oli treeneissä toissapäivänä (oli kyllä käynyt puristamassa hyvän 3h Keinumäkiduunia ennen sitä), niin sillä aikaa maalasin ensimmäisen pohjakerroksen yhteen seinään toimistossa ja kittasin smyygit.Kiirettä pitää. Töissäkin kun pitäisi käydä ja nukkuakin välillä. Sen on muuten huomannut varsinkin nyt, että unesta ei voi tinkiä tippaakaan. Jos nukkuu liian vähän se ei niinkään vaikuta työtehoon päiväduunissa, mutta iltaisin kun pitäisi nostaa vasara käteen se meinaa tippua siitä väkisin.

Keinumäki kohenee kuitenkin kohisten ja suhisten! Eilen kun menin töistä kotiin oli siellä vastassa Heli isänsä kanssa ihmettelemässä pikkuvessan lattialämmitystä. Lattialämmitys saatiin paikalleen sen jälkeen, kun olimme konsultoineet mun isää. Toistan itseäni, mutta on ne isät kyllä kivoja.Seuraava vaihe on lattian valu, ja sen jälkeen seinien käsittely niin, että vesieriste kestää siinä kiinni.

Tänä viikonloppuna on muutto, joten siitä menee iso osa muuhun kuin remonttiin. Onneksi on vielä sitä seuraava viikonloppu aikaa ruutata hommaa kasaan.

We can do it!

Annika

1 kommentti:

  1. Hui...eihän tässä ole kuin kaksi viikkoa aikaa...no kyllä te saatte kaiken, mitä pitäkin, valmiiksi siihen mennessä...:)

    VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.