30.9.2013

Keittiö

Siellä se nyt nököttää! Meidän keittiö.

Ihan ei tapetit ehtineet seinään asti ennen kuin kaapit asennettiin, mutta kriittisimmät kohdat saatiin onneksi paikalleen. Olisi ollut vielä raastavampaa alkaa tuon yläkaapin ympäriltä tapetoimaan. Helpompi oli laittaa kaappi tapetin päälle. Loppumatka tehdään sitten askarrellen paskarrellen kaappien muotojen mukaan.
Meillä on ollut ihan tautisen huono flaksi viime aikoina. Kaikki alkoi siitä kun Heli hävitti rahapussinsa, kuoletti, kaikki kortit ja löysi sitten lompakon puoli tuntia sen jälkeen. Mä hävitin pankkikortin pellolle koiran kanssa siellä möyriessäni muistaakseni seuraavana päivänä.

Mulle lensi myös kattoa maalatessa tippa maalia silmään ja jämähti sinne niin pahasti, että lääkäri joutui sen imupillillä sieltä poistamaan. Onneksi selvittiin säikähdyksellä kuitenkin. 

Eilinen huipensi koko ihanuuden! Lähdettiin Espooseen K-rautaan ostoksille, että saataisiin hetkeksi kaikki tarpeellinen yhdessä ostettua ja ehdittäisiin vielä tehdä hommia sen jälkeen kun oli viikonloppu ja aikaa. Lauantai kun meni molemmilla remontin suhteen harakoille, kun Heli oli pelaamassa (ja palkittiin parhaana jammerina <3 ), ja mä olin töissä.

Pyörittiin K-Raudassa päälle tunti ja kerättiin kärry täyteen kamaa ja kinuttiin alennukset. No kassalla mun maksukortti ei toiminutkaan! Yritettiin monta kertaa, mutta ei. Ei kun vaan sitten nokka kohti Keinumäkeä melkein tyhjin käsin. Sinne meni 3h.

Tultiin kotiin ja mä päätin lähteä vielä Virkkalaan kokeilemaan saanko nostettua rahaa kuitenkin, kun se kortti kuitenkin oli meidän ainut rahanlähde, kun muut oli hävitetty... Tottakai se sitten toimi ihan normalisti siellä. Ei tietenkään siellä K-Raudassa.

No, kotiin päästyäni Heli pyöri pihalla tarkistamassa tiluksia. Avaimet oli jääneet sisään. Mietittiin erinäisiä taloon murtautumiskeinoja, mutta päädyttiin lähtemään kuitenkin ajamaan takaisin Espooseen hakemaan avaimia Helin faijalta. Lohdutukseksi saatiin lettuja.

Meinattiin toki unohtaa ottaa ne avaimet sieltä mukaan. Lähdettiin alunperin kauppaan klo 14, ja päästiin lopulta kotiin klo 19. Hyvin käytetty päivä! Loppuilta menikin sitten rattoisasti tapetoidessa, niin että siitä ei tullut yhtään mitään. Päätin luovuttaa siinä vaiheessa, kun vedin 3. pieleen menneen vuodan irti seinsästä ja painelin sänkyyn kiroilemaan.

Mutta keittiö on hieno! Tosi hieno. Muutama ovi puuttuu vielä, ja parin koneen asennukset, mutta ne tullaan asentamaan nyt illalla osittain. Putket ja sähköt vedetään tällä viikolla kuntoon, jolloin myös loput koneet laitetan paikoilleen.Suihkuttomana on vähän hankalaa, mutta mielessä siintää jo oma suihku, ja tiskikone. Niiden voimalla jaksaa, vaikka kamelin selkä meinaakin välillä katketa.

Annika

1 kommentti:

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.