8.9.2013

Note to self: Älä poista maalia katosta suu auki

On ollut sen verran hullunmylly viikko, että ei ole edes ehtinyt yskäisemään blogin suuntaan. Sen sijaan vaikka on ollut muuten kuin remontin ulkopuolella kovin kiireistä, ollaan me saatu Keinumäelläkin jotakin aikaan!

Harmillisesti pikkuvessan muokkausprojektin aloitus siirtyi, mutta ollaan keskitytty sitten kaikkeen muuhun. Ehtii se vessankin pykästä vielä kasaan, kun ei tässä olla jäniksen selässä. Tai ehkä se on vähän huijaamista, kun sanoin ettei sitä pikkuvessaa ole edes aloitettu, kun onhan Heli sieltä purkanut jo vaikka mitä! Omalla tavallaan ihan kivakin, ettei ole tarvinnut ihan vielä juosta ulkohuussiin tai nurkan taakse. Nimimerkillä kermaperse Keinumäeltä.Mite me sit ollaan tehty? No, mm. käyty paikallisessa Citymarketissa katsomassa lasten Flamenco esitystä yhdessä jättimäisen oravan ja sinisiin pukeutuneet valkopartaisen velhon kanssa, kartutettu taas K-Raudan kassaa, ja grillattu.

Perjantai illalla mä kävin pakkaamassa Sturenkadulta kasan kamaa mukaan, koska ensi viikonloppuna olis muutto. Yritetään saada kaikki pikkusälä tuotua pois ennen kuin mennään isolla autolla. (jota muuten ei vielä ole, ja muuttohenkilöstökin puuttuu) Toivottavasti saadaan kaikki huonekalut autoon yhdellä kertaa! Meillä kun ei niitä ihan kamalasti vielä ole.


Heli ja veljensä kittasi ja hioi perjantaina ja lauantaina. Mä revin maalia suu auki niin, että yskin vieläkin maalin palasia keuhkoista. Suht raskasta puuhaa tuo maalin raapiminen kädet ylöspäin. Mutta se on jo historiaa, koska nyt on katot maalattu kertaalleen sekä toimistossa, että makkarissa. Myös seinät on tasoitettu molemmissa huoneissa melkein kokonaan. Toimiston ja makkarin osalta ollaan siinä vaiheessa, että kun tänään kattoihin lätkäistään toinen maalikerros päälle päästään me ihan pian tapetoimaan. Tapetitkin tuli jo!

Vierashuoneesta puuttuu enää toinen kerros lattiamaalia, sähköt, ja listat - sitten se on VALMIS!(no pitää se leivinuunikin maalata, mutta se on niin pikkujuttu ettei sitä lasketa)
Ihan kohta meillä on yksi valmis huone. Ihan kohta voi olla vähän liioittelua, mutta me yritetään ajatella koko ajan että lasi on aina enemmänkin täysi kuin tyhjä. Motivoi ihan älyttömästi, että ollaan jo päästy näin pitkälle vaikka ostettiin koko tönö vasta 12.8..Tänään saadaan taas lempivieraita kun Kiiki, ja H tulee käymään. Siihen mennessä yritän saada ainakin toimiston katon maalattua toiseen kertaan. Kättä pakottaa jo ajatuskin, mutta eiköhän se siitä taas turru kun vähän aikaa sutii.

Annika

2 kommenttia:

  1. Ihan järkyttävän kovaa tahtia te kyllä etenette. :)

    VastaaPoista
  2. ja kohta me päästään yökylään :)

    VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.