16.9.2013

Saitsari, muutto ja vähän pinkkiä

Menipä viikonloppu äkkiä.

Lauantaina oli muuttopäivä. Oltiin jo jonkin verran saatu kamaa tuotua Keinumäelle henkilöautolla pikkuhiljaa, mutta jäi sitä ihan kiitettävästi roudattavaksi lauantaille. Kaikki huonekalut mm. Onneksi saatiin apua Kiikiltä ja H:lta pakettiauton ja kantamisavun muodossa. Onni on ihanat ihmiset!

Nyt me sit eletään roinan keskellä. Onneksi on paljon huoneita mihin niitä tunkea, ja kellari myös. Haastavaa tämä tulee kuitenkin olemaan, koska keittiön purku alkaa tänä iltana. Se tarkoittaa sitä, että kaikki keittiön toiminnot pitää siirtää keittiöstä pois.Meillä on tällä hetkellä käytössä kaasuhella, jossa on kiinni nestekaasupullo. Sen voi siirtää minne vaan, niin ilman ruoanlaittomahdollisuutta ei tarvitse olla. On meillä tietty puuhella myös, mutta aamukiireessä kahvin keittäminen sillä aiheuttaa lähinnä vaan lisää ryppyjä naamaan.

Me otettiin eilen sunnuntaina vähän iisimmin (ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun kaupat tehtiin), ja käytiin Lohjansaarella seikkailemassa. Etsittiin myös uimaranta mikä huhujen mukaan sijaitsee jossain meidän lähellä.Lohjansaari oli ihana maalaisidylli. Yhden suuren omenatarhan pihalla oli iso lauma valkohäntäpeuroja sununtaipäivällisellä, ja eräältä pellolta löytyi kaksi ihanaa laiskaa ja lihavaa blondia lehmää millä oli hännät korkkiruuvikiharoilla.Uimaranta löytyi 5min pyörämatkan päästä! Siellä on myös mahtava kolmikerroksinen hyppytorni! Mä en siitä mitään hyödy, mutta on se nyt hienoa että siellä on sellainen eikös vaan. (hullu on se ihminen joka sieltä hyppii)

Huilailtiin tosiaan sunnuntai muuten kuin että vähän järkkäiltiin muuttokamoja uuteen uskoon, ja heli maalasi toiseen kertaan makkarin lattian. Siitä piti tulla viininpunainen...no ei tullut. Nyt se on sähäkän vadelmaisen pinkki! Mä en vastusta sähäkkyyttä ja erikoisuutta, mutta pinkin kanssa mulla on vähän henkisiä ongelmia. Vaikka mä näen sen hienouden kyllä, niin pinkkiin tottumiseen menee hetki. Mut onhan se nyt silti hieno!Tänään alkaa keittiön purku! Viikonloppuna tapetoidaan, ja sit iskä laittaa yläkertaan sähköt. Kohta meillä on makkari. En kestä.

Annika

1 kommentti:

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.