23.9.2013

Tapahtumien viikko

Taas on maanantai.

Silmäluomet painaa kummasti enemmän kuin aiemmin. Pimeys, työt, ja talon puunaus on kaikki heittäneet koukkunsa silmännurkkiin ja kiskoo niitä nyt vimmatusti alaspäin.

Mulla oli viikonloppuna synttärit. Leivoin pari suolaista piirakkaa ja täytekakun (jonka poltin perinteisesti, mutta sain sen kuitenkin pelastettua) aamupäivällä sunnuntaina. Iltapäivällä meillä oli ihana hulina kun Gordon, Eeva, Suski, Kiiki, H, ja Sirkku pärähti pihaan. Karvaista Junoa unohtamatta.Kävin käppäilemässä syksyauringossa aamulla sillä aikaa kun Heli oli taas treeneissä. Mä rrrrakastan meidän huudeja.

Kotikadulta talon vierestäViikonlopun aikana pikkuvessa on vesieristetty, keittiö kitattu kertaalleen ja eteinen purettu. Pääsin jopa eteisessä taas mielipuuhani pariin eli repimään rintakarvoja ovenkarmien väleistä! Keittiön joutuu kittaamaan vielä uudelleen, kun meillä on erilaista laastia joka ei peitäkään niin paljon kuin edellinen seinän tasoituslaasti.

Ensimmäinen kerros kittiä yhdessä seinässä keittiössä

Purettua keittiötä, ja ihana suihkukoppi (ei tuu ikävä)

Eteinen

Eteinen

Tänään aamulla on käynyt keittiön tarkistusmittaaja. Keittiö tullaan asentamaan ensi viikonloppuna.

Kylppärin laatoitus alkaa myös tällä viikolla. Sinne pitäisi käydä hankkimassa vielä allas mikä mahtuu meidän mikrovessaan, mutta mikä ei ole niin pieni ettei pysty kasvoja pesemään. Meidän vessassa ei ole ainakaan hukkaneliöitä!

Makuuhuone on aikalailla valmis. Meidän faija parkkeeraa tänään asuntovaunun pihalle, ja alkaa sätkiä sähköjä paikalleen. Kun yläkerta on valmis listoja myöten (tilattiin sitä 90 metriä) roudataan me kaikki kamat sinne, ja aletaan repiä alakerran kahta viimeistä huonetta. Pienen tauon jälkeen.

Huonolla säkällä ollaan n. viikko ilman suihkua perjantaista eteenpäin. Pahoittelen jo etukäteen mahdollisia hajuhaittoja joita saatan levittää ympäristööni. Onneksi ei ole mitään tärkeitä tapaamisia tällä viikolla juurikaan töissä.

Mutta kärpäset tykkää!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.