10.10.2013

Puolivalmiita asioita

Onpas siitä hetki, kun olen viimeksi tänne näpytellyt.

Se kielii siitä, että on ollut kaikenlaista muuta puuhaa. Heli on uurastanut täällä ihan älyttömästi. Mä olen ollut aikalailla on/off kuumeessa, nuhassa ja yskässä, joten olen ollut vaan ei niin viehättävä huonekoriste mitä olen töistä kotona ehtinyt olemaan.

On muuten tuskastuttavaa olla kotona, kipeänä, ja olla pytymättä silti tekemään mitään. Olen siis kotona, ja en tee mitään samalla kun ympäristö huutaa että jotain pitäisi tehdä. Enpä mä kyllä olisi jaksanut vaikka olisin yrittänytkin. Flunssa alkaa toivottavasti nyt olla selätetty, ja pääsen taas normaaliin elämään kiinni. Jos tätä meidän elämää voi normaaliksi sanoa... riippuu varmaan siitä keneltä kysyy. Meille se on normaalia.

Missä mennään?

Me ollaan siirrytty nukkumaan yläkertaan makkariin. Jihuu! Faija kävi laittamassa sähköt, joten kannettiin kiireen vilkkaa sänky yläkertaan. On edes joku paikka mikä ei pursua kaikanlaista epämääräistä roinaa. Pölyä täälläkin on vaikka muille jakaa, mutta ehkä hieman vähemmän kuitenkin kuin tuolla alakerran luolassa, joka on meidän tuleva olohuoneemme. Suurin osa kivistä ja hiekastakin karisee matkalla portaikkoon kenkien pohjista.


Tiskikoneeseen ja pyykkikoneeseen mulla ei kestäyt tottua hetkeäkään, mutta sisävessaan jostain syystä kyllä. Nopeasti sitä näköjään tottuu lähtemään ulos sitäkin varten. Mutta Helin, ja isänsä uurastuksen ansiosta meillä on nyt sisävessa ja suihku! Suihkua ei vielä olla käytetty, kun suihkuverho puuttuu vielä oven edestä, mutta ai että pelkkä ajatuskin jo tekee iloiseksi. Pieneen tilaan on tungettu nyt paljon toimintoja, mutta luulen sen kuitenkin ajavan asiansa. Kalusteet mitä hankittiin yläkerran kylppärin tekoa varten menivät nyt pikkuvessaan. Kuka on sanonut, ettei 1,5m2 tilassa voisi muka olla sadevesisuihkua häh?

Suurin osa ajasta on mennyt vessan laittamiseen. Laatoittamiseen ja saumaamiseen. Huomenna aletaan laittaa yläkertaan listoja paikalleen, ja meidän äiti tulee ekaa kertaa kylään. Se on kyllä onnellista. Meidän äiti on paras. Niinpä vierashuonekin laitetaan asumiskuntoon!

Vaatekaapit on tilattu (4 metriä ihanaaaa) toimistovaatehuoneeseen, ja sähköjen laittoa jatketaan ensi viikolla kun iskä tulee takaisin. Tilattiin myös lamput keittiöön. Verner Pantonen klassiko Flowerpot x 2. Saatiin säkällä nettikaupasta 69e tsipale, kun normaalihinta on n 180e. Ei paha!
Kun yläkerta on saatu listoitettua, kannetaan kaikki roinat yläkertaan, ja aletaan purkaa alakerran kahta viimeistä huonetta. Että voimia meille vaan!

Annika

3 kommenttia:

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.