28.12.2013

Himahengailua

Joulu tuli ja meni. Ensi vuonna ehkä on aikaa panostaa keinumäen jouluun vähän enemmän. Tänä vuonna oli vähän muita kiireitä. Mutta saatiin kuin saatiinkin ruokailuhuone jouluksi valmiiksi! Tai puolivalmiiksi... Sähköt ja listat vielä uupuu. Annika myös kaatoi ja kantoi kuusen sisälle ja yhdessä sitten koristeltiin itsetehdyillä origamikoristeilla! 
Joulupäivinä saatiin vieraita ja päästiin kunnolla fiilistelemään ruokailuhuonetta, josta tuli kyllä aika mukava paikka syödä, pelailla ja hengailla ystävien kanssa. Annikan veljeltä saimme hienon vanhan vihreän puusohvan ja minun siskoltani 50-luvun puisen pöydän. Jotka ainakin toistaiseksi majoittuvat ruokailuhuoneessa. 

Toisena joulupäivänä lämmitettiin leivinuuni ja tehtiin ihan parasta pizzaa! Niin hyvää, ettei sitä voi mitenkään enää tehdä tavallisessa uunissa. Kaikki leivinuunin lämmittämiseen ja putsaukseen kulutettu aika oli vaivan arvoista! (Paitsi että Annika teki tämän...) Samaan aikaan päädyttiin raaputtamaan keittiön vanhan kaapin valkoista maalipintaa, kun se näytti niin kiinnostavalta. No sieltä paljastui mahtavan vihreän/sinisen/harmaa maitomaalipinta! Kaapista kuoriutuu ihan toisenlainen. Vaikka hienoltahan se näytti valkoisenakin, mutta nyt se on Upea!!! 
Aloitettiin tänään olohuoneen purku, mutta palataan siihen sitten seuraavassa postauksessa! 
Vuosi 2013 on ollut melkoinen! 
Onnea ja menestystä kaikille seuraavaan vuoteen! 

-Heli

2 kommenttia:

 1. Leivinuunikateus. (Mä haaveilen pizzauunista pihalle...)

  Ja ihanan värinen ovi!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihana sohva ja ihana pöytä!!
  Ja kateeksi käy tuota leivinuunia ja hellaa...siis teitä tuosta uuni/hella jutusta.....:))

  VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.