19.12.2013

Uudenkarheat tasot

Olisi pitänyt kyllä itse tajuta että karheat puutasot imee itseensä kaiken! Tai siis ei vaan luottaa siihen että on öljytty, vaan aina kerran vielä tehdä se itse. No nyt on kuitenkin uudet 5 kertaan öljytyt tasot paikallaan (aion tälläkertaa ne vielä itse öljytä) ja juuri äsken symppis putkari kävi vielä asentamassa pesukoneen ja hanat kiinni jotta saadaan puhtaita vaatteita ja astioita... Mukavaa. Ruokailuhuone on nyt tapetoitu ja ensimmäiseen kertaan lattia maalattu. Tänään varmaan illemmalla Annika saa kyykkiä maalaamassa toista kierrosta, ja minä kaatelen maalia lattialle suoraan purkista. Helppoa. Toivottavasti lattia kuivuu pian, että saadaan meidän kuusi kannettua sisälle! Tänään ajattelin aikanikuluksi taitella meille siihen origamikoristeita! 
Pakko laittaa vielä fiilistely kuva makuuhuoneen väriloistosta, kun se on minusta NIIN ihana! Ei ihme että sänky vetää puoleensa näin talvisin! 


Heli 


2 kommenttia:

  1. Toi keittiön tapetti on hieno. En oikein tajua onko se joku tuttu vai vieras. Kauniisti sopii kaappeihin. Ja olen ihan LOVE teidän makkarista. Tapetti on hieno ja lattia myös. Meillä kesähuoneen lattia on myös punainen (vadelmaisempi), mutta ihan asuinhuoneisiin en ole uskaltanut valita kirkkaita lattioita. Selvästi pitäisi!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä teillä :) Ja tutun näköistä remppahommaa oman puurtamisen myötä. Uusi blogilöytö itselle ja minusta saat uuden lukijan :)

    VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.