12.1.2014

Sisus sisus

Voi kuinka siistiä on välillä keskittyä kauniisiin väreihin ja esineisiin. Saatiin mun äipältä ja iskältä ihana vanha keinutuoli joka pääsi aitiopaikalle ruokailuhuoneeseen. Kun joulukuusi väistyi ulos ja siirtelimme vähän  huonekaluja niin sille tuli oiva tila ja ihana tunnelmallinen nurkkaus vaikka kirjan ja lehtien lueskeluun. 

Johdot ja patterit on toistaiseksi vielä pyörimässä jaloissa, kun sähköjä ei vielä ole. 


Pöytää siirtämällä, huoneesta tuli todella paljon suuremman näköinen. Aamulla askartelin yksikätisenä noista meidän origamilinnuista mobilen. Värejä! 


Näistä tulee jotenkin keväinen fiilis

Lähdettiin sitten käymään kasvihuoneilmiössä, josta tarttui mukaan mahtavuuksia! Kuinka hieno Mauri hippo ja ehkä siistein kissa-lamppu! Pari puulaatikkoa, kynttilöitä ja jollekin pikkutytölle tai pojalle lumikki paperinukke arkki. Erittäin tarpeellisia kaikki. 

Mauri

<3 <3 <3 

Laatikot löysi toistaiseksi paikan sohvan alta


Remontti on jäänyt vähän huonolle huomiolle viime aikoina. Itse olen ollut niin tapaturmaherkkä että en oikein ole kyennyt mihinkään. No kyllä tää sisustaminen tuntuu kans aika mukavalta ja edistykseltä sekin! En malta kylläkään odottaa että olkkari valmistuisi että pääsisi sohvalle loikoilemaan. Mutta eipä se taida siellä itsekseen valmistua... Vaikka joka päivä käyn kyllä tarkistamassa.  

Eteisen lattian kohtalokin on puhutellut viimeaikoina. Valetaanko siihen betoni ja maalataan samalla värillä kuin kivirappuset vai laitetaanko joku ihana marocco-henkinen laatta vai mitä? Lankkuahan siellä ei ole niinkuin kaikkialla muualla. Muovimatto saa kyllä väistyä. Ellei jotain erityisen päräyttävää löydy jostain! Ruokailuhuone molemmista suunnista

Keinutuolista
-Heli

2 kommenttia:

  1. Ihana ruokailuhuone ja ihana pönttöuuni...josta olen ihan pikkuisen kade..:)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän Keinumäessä pitää keinu ollakin :) Hieno, ja komea on puusohvakin!

    VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.