26.2.2014

Radiohiljaisuus

Täällä on ollut hiljaista, kuin hiiret juoksisi villasukat jalassa pitkin lattioita vaan.Me ollaan sairasteltu toivottavasti koko vuoden edestä. Vieläkin on toipumista, mutta pahin on toivottavasti takana. Ei ole siis ollut blogi ensimmäisenä mielessä.
Tekeminen minkään suhteen on siis ollut aivan olematonta. Kevät on kuitenkin ihan nurkan takana, ja Keinumäkikin toivottavasti herää auringon mukana taas takaisin meininkeihin mukaan.

Remontin suhteen on kuitenkin tapahtunut Helin toimesta jotain! Jotain mistä mä olen erittäin kiitollinen. Katon hiominen. Se oli mun to do- listalla, mutta nyt ei enää tarvitse. Heli on hionut ja maalannut katon! Tekisi mieli kumartaa ja palvoa vaan. En tosin uskalla, kun kuitenkin maailma kuvittelisi että pyllistän sille ja se vetäisi herneet nenään aivoihin asti. Keksisi vaan suutuksissaan jotain uutta sairastettavaa. (lievää kyynistymistä ilmassa)


 


Katto on nyt siis maalattu. Hihkuin jo ennenaikeisesti, että tää oli meidän vika katto mikä pitää hioa ja maalata!!!! Kunnes muistin portaikon. Katon hiomisen ja maalaamisen grand finale siis vasta odottaa.


 Ihaninta pihaninta on kuitenkin meidän Timpuri Kolehmainen. Hän on tällä hetkellä 12 viikkoa vanha leijonanharja kääpiöluppa. Kaniini siis. Mä työni puolesta halusin tutustua kanien sielunelämään myös, lisäksi meiltä puuttui tästä torpasta eläimen karvat. Siihen asti kunnes sopiva koirakaveri löytyy, niin TK täyttää karvattomat kolot Keinumäellä. Luonteensa puolesta menee täysin pienestä vähän säikystä ja hieman imbesillistä koirasta. 

Katsottiin eilen yhdessä Criminal Mindsia. Tai no TK katsoi mua.


Meillä siis menee hitaasti, mutta oikein mukavasti. Ihan pian aktivoidutaan taas. Toivottavasti!

Annika

3 kommenttia:

  1. Timpuri Kolehmainen♥♥ siis voiko joku olla söpömpi..:)

    VastaaPoista
  2. Täältähän löytyi mielenkiintoinen blogi! Jään lukijaksi :)

    VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.