2.3.2014

Yökyläilijän silmin

Pitkästä aikaa! Hei vaan hei. Meillä ei tosiaan olla edistytty remontissa juurikaan, mutta kun hyvä ystävä tuli yökylään ja innostui kuvaamaan niin ajattelin jakaa hänen fotojaan muutaman. Nää menee nyt enemmän sisustushommiks, mut laitetaan taas remonttikuvia kunhan saadaan jotain aikaseks... 
Alla vierashuone jonne askartelin aikaisemmin tyllilampun, josta tulee hauska vastapaino vähän raffinpaan seinäpintaan. Nurkasta löytyy rakkaan veljeni upea nojatuoli, jonka mahtava keltainen väri ei valitettavasti näy tässä kuvassa, mutta palatkaamme siihen myöhemmin. Annikan siskon lahjaksi antama päiväpeitto löysi hyvin paikkansa vierashuoneeseen! Big in japan!! Tervetuloa kylään! Vierashuone on valmiina juuri sinua varten! 

Keittiössä kokkailtiin kynttilän valossa ja viinilasi toisessa kädessä. Pirttipöytä mikä piti tulla keittiöön jäi vielä myyjälleen ja katsellaan ja mietitään millainen pöytä keittiöön jäisi. Oikeastaan toi punainenkin ihan sopii, mutta isompi olisi käytännöllisempi kyllä. Oon muuten huomannut että olen tainnut hyvin onnistua jyräämään mun lempiväriä meidän asuntoon... Kaikki mahdolliset punaisen sävyt kun vaan jostain syystä mua puhuttelee. 
Punainen ottaa valtaa keittiössä. 

Ruokailuhuoneessa on kyllä tunnelmaa. Vielä kun saadaan meidän hieno lamppu esille! Ja ruokaakin pitää kehaista! <3 melko kivasti kaikki vanhat huonekalut ovat sopineet myös keinumäelle. Hirveästi mitään uutta ei olla ostettu, jonkin verran ollaan saatu huonekaluja "lainaan" tai lahjoituksena, mutta kohta on kyllä jo nurkat täynnä niitäkin. 

Vaaleansininen pinnatuoli kylläkin muuten ostettiin antiikkikaupasta Virkkalasta, joka harmiksemme vaihtoi toimitilansa kokonaan turkuun. 

Tässä talossa yksi parhaita puolia on se että huoneista voi tehdä erilaisia, kun on niin monia ihania vaihtoehtoja! Jotenkin makkarin raju tapetti on yllättävän seesteinen tässä kuvassa ja henkii minusta vanhaa aikaa. 
Miks mulla tulee kaurismäki fibat?


Ystävä asetteli mun luistimet oikein nätisti puupinon eteen niin pitihän siitäkin laittaa kuva. Ja onhan ne nyt hienot!

Rollerderby luistimet on onneksi taas nekin päässy liikkeelle vähän ahkerammin viimeaikoina! 

Yleensä en postaile tänne kuvia itsestäni mutta kaveri onnistui nappaamaan musta yllättävän julkaisukelpoisen foton ja siinä tulee hienosti esiin mun mielestä toi herkkä ja hempeä toimistohuoneen tapetti! Toimistossa asustaa nykyään kolehmainen. Mutta kyllä se päivittäin vierailee muissakin huoneissa. Niinkuin kuvissa näkyy! 

Timpuri Kolehmainen lööbaa.  On kova pötköttelemään. 


Kiitos kuvista tiibet-helille! 

Terveisin, toinen heli. 

6 kommenttia:

 1. Kivaa ja kodikasta! Ihana pupunen, blogatkaa elämästä sen kanssa! Meillä kuumeillaan erilaisia eläimiä. Kuvista saa vaikutelman, että remppa on pitkällä.

  Jos ikinä aiotte luopua keittiön punakantisesta pöydästä, mulla on tassu pystyssä! Siitä tulisi kiva lapsen työpöytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin rustata jonkun postauksen kanin kanssa elämisestä. Remppa on näennäisen pitkällä. Mutta parempi sekin kuin ei mitään :)

   Annika

   Poista
 2. Siis ihanaa...ja mikä oli osoite...siis, kun tuo vierashuone...:)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä kuvia! Eiks oo jännä, että parhaat ystävät ottaa aina ne hyvät kuvat itsestäkin. :)

  Voiko noilla rollerderby luistimilla luistella ulkona asfaltilla? Noi olis muksuillekin hauskat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät on kyllä mahtavia! Kyllä voi luistella asfaltilla, renkaita vaihtamalla saa eri alustoille sopivan pidon, luulem kyllä että lasten koot pitää tilata jenkeistä... Mutta niillä on kyllä erityisen hauskaa luistella! Suosittelen.

   Poista
 4. Moiks, kävin täällä viime syksynä ja kun en laittanut osoitetta muistiin, hukkasin koko blogin. Nyt löysin takaisin jee ja sain osoitteen lukulistalleni. Komea talo ja onnea urakkaan. Pupulle rapsuja.

  VastaaPoista

Kerro, kysy, kommentoi! Me halutaan kuulla.